Thuis
18 juni 2026 - Dronten, Nederland
Donderdag 18 juni
Reisdag 2
Na een douche in/onder de Villeroy en Boch douche gaan we op voor het ontbijt. Die valt ons gezien de prijs en het aantal sterren wat tegen. Inpakken en wegwezen. Op de P-plaats staat een vette Maybach. Via een ommetje rijden we naar Luxemburg om te tanken (€1,66). De moeite van het omrijden, kost ons een kwartiertje, wel waard vinden we. Hetzelfde kwartiertje moeten we ook weer terug terwijl de navigatie ons probeert over een andere weg te laten rijden (alleen voor aanwonenden). We doen dat uiteindelijk maar niet. Het rijdt lekker door en we komen toch nog een keer door Luxemburg. Hier is een het straat met alleen maar tankstations “tank alley’’. Hadden we er uiteindelijk niet voor hoeven omrijden maar goed. We rijden soepeltjes om Luik heen. Beter dan de laatste keer bij Antwerpen en Brussel. Al snel volgt de Nederlandse grens. Altijd bijzonder dat het dan ook gelijk drukker lijkt te worden. We stoppen op een P bij Weert voor koffie. Blijkt een Burger King. Verder maar weer en na een kersen 🍒 stop op de van der Hamlaan zijn we om 15u15’ thuis na stop.
Het weer; zonnig en warm 28C maar in de auto prima met 21C